Ferie 2010

Etter værvurdering ble ferieplanene endret ganske sent, og det er jeg glad for. Vi reiste etter solen og ble kjempefornøyd. Vi startet vår ferie med en tur innom jobben (Fylkesbiblioteket i Akershus) hvor vi hamstret litt film og musikk, lydbøker hadde jeg ordnet. Der ble det en kopp kaffe med jordbær og is før vi satte bilen i gir igjen og kjørte sørover. Første stopp ble Langholmen camping nedenfor Halden, og ved Iddefjorden.

Dagen etter kjørte vi ut til den svenske vestkysten. På småveier og over øyer (ferjer er gratis i Sverige når det er en del av det svenske riksveinettet) til vi kom til Grebbestad. Videre gikk ferden til Smögen, som er vel oppskrytt, også endte vi opp i Göteborg. Det er ikke mange kilometer det er snakk om, men det er mange koslige steder å stoppe og med et lite barnebarn på 16 måneder så har man mulighet til å stoppe ofte.

På Liseberg koste vi oss en hel dag og  mor fikk med seg sin sønn på berg og dalbaner. Datter og datterdatter koste seg med de litt rolige og småbarnsvennlige attraksjonene

 

1 uke var gått og min mor hadde bursdag så vi satte bilen i gir og kjørte til Arvika for å feire hennes dag. Dit kom også broderen, som har hytte i nærheten av Charlottenberg, så det ble et hyggelig lag. Etter et par dager i Arvika, som er mer en nok, så tok vi med oss Combi Camp og reiste til før nevnte broder og sov der en natt. Dagen etter vendte vi snuten hjem til vår egen seng.

Etter at vi kom hjem har vi tatt noen dagsturer: En dag i Drøbak på besøk til ei venninne som leier hytte der. En badedag på Toten badeland på Raufoss. Ehhm hvor ikke kafepersonalet visste hva sørvis er!!!!!

Alt i alt en fin ferie som ennå ikke er slutt;o)

Dette innlegget ble publisert i Ferie og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s